• Lediga bostäder i Trelleborg

    För en vardag att längta hem till

    Heimstaden har bostäder i Trelleborg

    SÖK NU!

Lediga bostäder Trelleborg

Välkommen till en riktig pärla på Söderslätt i Skåne! Trelleborg är en mysig kuststad med närhet till både havet, naturen och storstadslivet. Här erbjuder vi på Heimstaden lediga bostäder på bästa läge och med bästa servicen. Vi är ett marknadsledande fastighetsbolag som gärna hjälper dig att hitta hem. Sök efter lediga bostäder i Trelleborg hos oss!

Tryggt och trivsamt

Vill du hitta boende i Trelleborg? Heimstaden är din hyresvärd i Sveriges sydligaste stad med fastigheter och hyreslägenheter av högsta kvalitet. Vi har något som passar alla! Hos oss kan du hitta din nya bostad – ett hem som känns tryggt och trivsamt. Vi vill att du ska längta hem och känna dig som hemma här i Trelleborg.

Hur vill du bo?

Heimstaden erbjuder bostäder för varje tycke och smak. Vad är du intresserad av för typ av boende? På vår webbplats kan du titta närmre på utbudet av lediga bostäder i Trelleborg och läsa mer om de olika bostadsområdena och omgivningen. Vi vet att alla hyresgäster har olika prioriteringar – läge och utsikt kanske är viktigast för någon, medan närhet till natur och friluftsliv är viktigast för någon annan. På vår webbplats finns all information du behöver om våra lediga bostäder.

Ditt nya hem hos Heimstaden

Som en av landets största hyresvärdar vet vi vad som krävs för att du som hyresgäst ska trivas hos oss och i Trelleborg. Oavsett om du är uppvuxen här och kan staden utan och innan, eller är nyinflyttad och är nyfiken på att upptäcka stadens alla sevärdheter och guldkorn, vill vi ge dig en stabil och trygg grund att stå på: en bekväm bostad hos en pålitlig hyresvärd med högt förtroende.

Sök lediga bostäder i Trelleborg

Heimstadens lediga bostäder i Trelleborg är välplanerade och utformade för en skön och smidig vardag i trevliga hyreshus. Vi värdesätter din trivsel högt och ser alltid till att erbjuda våra hyresgäster:

  • Bra läge
  • Hemtrevliga bostäder
  • God service

En hyresvärd att räkna med

Vi på Heimstaden är stolta över vår verksamhet som hyresvärd och våra bostäder i ”Palmernas stad”. Nöjda hyresgäster är vår bästa reklam!

Frågor?

För lediga lägenheter i Trelleborg är Heimstaden ditt självklara val. Tveka inte att höra av dig med eventuella funderingar!

Hör av dig

Välkommen till Heimstaden

Kolla in vad som finns ledigt bland vårt bestånd av bostäder i Trelleborg. Hör gärna av dig om du har några funderingar.

Kontaktinformation

Heimstaden
Södra Skolgatan 39
214 22 Trelleborg
0770-111 040
#FORETAGSNAMN##-Trelleborg-logo